SONS

Gongs

El so del gong té un gran poder de neteja i transformació, ens allibera del torrent de pensaments de la nostra ment i provoca un estat modificat de la consciència de forma instantània. Enforteix el sistema nerviós, estimula el sistema glandular i provoca una profunda relaxació.

Bols tibetans

El so dels bols tibetans ens ajuda a establir una vibració saludable en el nostre organisme, desenvolupa la consciència i afavoreix els processos de meditació. Les oportunitats de desenvolupament són tan àmplies i variades com les ones que emet, i actua en cada persona i en cada ocasió de forma diferent.

Bols de quars

El so multidireccional i de llarga durada dels bols de quars s’expandeix a gran distància i les seves vibracions penetren profundament en tot el nostre ésser, activen les nostres cèl·lules i ens conviden a experimentar una serena i profunda meditació.

Tambor xamànic

El so del tambor és com el so del cor. El cop és dins nostre i portar-lo fora és exterioritzar la nostra connexió amb la terra. El tambor s’associa amb l’element terra. Un instrument poderós que ens obre a noves percepcions i ens convida a l’expansió i la transformació.

Carrilló-Chime

Instrument que s’usa com a suport de relaxació i meditació, amb diferents rangs tonals i una progressió harmònica que produeix un so acústic cristal·lí molt relaxant. També usat en l’harmonització d’espais i l’ambientació de sessions de teràpia i sanació.

Monocordi

Un instrument ressonant amb un espectre fascinant de tons, molt acollidor i amb una gran riquesa d’harmònics que permet sentir l’experiència del poder màgic i sanador del so, provocant una profunda relaxació.

Campanes tibetanes

Sons amb gran riquesa d’harmònics apropiats per balancejar les nostres energies femenina i masculina, el donar i el rebre, i els nostre hemisferis cerebrals. També per netejar àrees d’energies o influències negatives.

Cròtals o Tingshas

Amb un so clar, sostingut, pur i penetrant ajuden a la ment a netejar-se de pensaments. Ens convoquen, criden a la consciència, a la nostra atenció i al reconeixement i record del nostre ésser.

Diapasons

El so que emet un diapasó és pur, una mena d’ona ideal, sense harmònics. La seva aplicació es basa en el fenomen de la ressonància simpàtica i són capaços de resintonitzar la vibració natural del cos.

Shruti box

Instrument de vent originari de l’Índia que s’utilitza fonamentalment com a base d’acompanyament d’altres instruments o del cant.

La veu

El so de la veu humana pot ser molt subtil i alhora molt potent, les seves ones vibratòries penetren profundament en cada cèl·lula del nostre cos. La veu és un instrument molt poderós per a desbloquejar i harmonitzar el nostre cos físic i energètic.

“També hi ha un coneixement que no és ni imatge, ni forma, ni res que es pugui atrapar ni amb els nostres sentits ni amb el pensament.
Una percepció d’un altre ordre, que demana situar-nos en el nostre nucli silenciós, més enllà d’idees, prejudicis, expectatives i temors.
Allà on tot ha callat.”
Centre d’Estudi de les Tradicions de Saviesa

Back To Top