foto-portada-bis

Xavi Sorolla

Sobre mi

Fa 15 anys que vaig fer un tomb a la meva vida, i va ser en aquell moment que vaig experimentar per primera vegada el gran poder de transformació que té el so.

I des d’aleshores, i després d’un necessari període de formació, i sobretot, d’un profund treball d’autoconeixement i transformació interior, que estic centrat en l’ús del so i els harmònics com a eines per a l’expansió de la consciència, el reconeixement del nostre jo profund i essencial i l’autosanació, acompanyant a persones a reconnectar amb el seu cos energètic i a recordar, des de la pau del cor, el propòsit de la seva ànima.

I ho faig des de la humilitat, el respecte i la compassió que dóna haver transitat pel dolor profund i el propi treball de transformació interior.

 

Format en tècniques terapèutiques sonoro-vibracionals per l’antiga Associació Espanyola de Cuencoterapia, coneixedor de diverses ensenyances i tradicions, practicant de tècniques de meditació i autoconeixement.

Practicant des de fa més d’una dècada amb el cant, els gongs, els bols tibetans, bols de cristall de quars, tambors i molts altres instruments sanadors, i especialitzat en la seva utilització i aplicació en sessions individuals i grupals, concerts meditatius i activitats relacionades amb l’escolta interna, el despertar i l’expansió de la consciència, amb el desenvolupament personal i espiritual.

“Podràs recórrer el món, però hauràs de tornar a tu.”

Krishnamurti

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp