foto-portada-bis

Xavi Sorolla

Sobre mi

Ja fa 13 anys, que al donar un tomb a la meva vida, vaig experimentar per primera vegada el gran poder de transformació que té el so. I des de llavors, i després del període necessari de formació, que estic centrat en l’ús del so i els harmònics de diversos instruments sagrats com a eines per a l’expansió de l’ésser i la transformació de la consciència, acompanyant a les persones en el reconeixement de la seva essència i a reconnectar amb la pau i l’amor que totes tenim al nostre interior. I ho faig des de la humilitat, el respecte i la compassió que dóna l’haver transitat pel dolor profund i el propi treball de transformació interior.

 

Format en tècniques terapèutiques sonoro-vibracionals per l’antiga Associació Espanyola de Cuencoterapia, coneixedor de diverses ensenyances i tradicions, practicant de tècniques de meditació i autoconeixement.

Treballant des de fa més d’una dècada amb gongs, bols tibetans, bols de cristall de quars, tambors i molts altres instruments sanadors, i especialitzat en la seva utilització i aplicació en sessions individuals i grupals, concerts meditatius i activitats relacionades amb l’escolta interna, el despertar i l’expansió de la consciència, amb el desenvolupament personal i espiritual.

“Podràs recórrer el món, però hauràs de tornar a tu.”

Krishnamurti

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp