Xavi Sorolla

SOBRE MI

Estudis de Filosofia i Història de l’Art, formació musical i participació en diversos projectes d’art conceptual, escenografia, teatre, pintura, escultura i composició musical. Després implicat professionalment durant vint anys en la producció de cinema publicitari, a l’inici en la direcció artística i després ja com a productor executiu coordinant la filmació de centenars d’anuncis, una activitat intensa que em va permetre desenvolupar entre moltes altres, la capacitat de cohesionar i apoderar equips humans davant les dificultats i els nous reptes.

Però va arribar el dia en que vaig sentir que m’havia d’aturar, que ja en tenia prou, que em calia recuperar la feina iniciada anys enrera, focalitzar de nou la mirada cap a dins i seguir amb el treball de reconèixer el que veritablement som… i va ser llavors que vaig experimentar per primera vegada la gran capacitat de transformació que té el so...

D’això ja fa més de deu anys, i des de llavors que estic centrat en l’ús del so i els harmònics com a eines per a l’expansió de l’ésser, la transformació i el despertar de la consciencia, i el reconeixement de la pau i l’amor que som.

Format en tècniques terapèutiques sonoro-vibracionals per l’Associació Espanyola de Cuencoterapia amb el mestre Pepe Lanau, i també amb altres mestres com Jonathan Goldman o Don Conreaux, dels que sóc practicant de vàries de les seves propostes.
El més profund agraïment a tots ells.

Coneixedor de diverses ensenyances i tradicions amb estades a Índia, Mongòlia o Brasil, i practicant de tècniques de meditació i autoconeixement.

I seguint aprenent cada dia amb els gongs, els tambors, els bols tibetans, els bols de quars i molts altres instruments sanadors i la seva utilització i aplicació en sessions individuals i grupals, concerts meditatius i activitats relacionades amb l’escolta interna i el despertar, amb el creixement personal i espiritual.

“La religió és per a la gent que té por de l’infern,
l’espiritualitat és per a les persones que ja hi han estat”
Running Hawk, Nació Lakota (Pine Ridge)

Back To Top