foto-portada-bis

Xavi Sorolla

Sobre mi

Fa 15 anys que vaig fer un tomb a la meva vida, i va ser en aquell moment que vaig experimentar per primera vegada el gran poder de transformació que té el so.

Des d’aleshores, després d’un necessari període de formació i, sobretot, d’un profund i intens treball d’autoconeixement i transformació interior, estic centrat en l’ús del so i els harmònics com a eines per a l’expansió de la consciència, el reconeixement del nostre jo profund i essencial i l’autosanació. Així, acompanyo a les persones que ho desitgin a reconnectar amb el seu cos energètic i a recordar, des de la pau del cor, el propòsit de la seva ànima.

Ho faig des de la humilitat, el respecte i la compassió que dóna haver transitat pel dolor profund i el propi treball de transformació.

Format inicialment en tècniques terapèutiques sonoro-vibracionals amb l’antiga Associació Espanyola de Cuencoteràpia i, posteriorment, amb alguns mestres especialitzats en tècniques i instruments específics. Coneixedor de diverses ensenyances i tradicions amb estades a Brasil, Índia, Mongòlia o Xina, i practicant de tècniques de meditació i autoconeixement.

Exercint com a sonoterapeuta des de fa més d’una dècada amb l’ús de cants, shruti, monocordi, gongs, tambors, bols tibetans, bols de cristall de quars i molts altres instruments específics. Especialitzat en la seva utilització i aplicació en sessions individuals i grupals, concerts meditatius i activitats relacionades amb l’escolta interna, el despertar i l’expansió de la consciència, amb el desenvolupament personal i espiritual.

“Podràs recórrer el món, però hauràs de tornar a tu.”

Krishnamurti

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp