foto-portada-bis

Xavi Sorolla

Sobre mi

Estudis de Filosofia i Història de l’Art, formació musical i participació en diversos projectes d’art conceptual, escenografia, teatre, pintura, escultura i composició musical. Després implicat professionalment en la producció de cinema publicitari.

Fins que va arribar el dia en què vaig sentir que havia de parar, que necessitava recuperar la tasca iniciada anys enrere, focalitzar de nou la mirada cap a dins i seguir amb la feina de reconèixer el que veritablement som… i va ser llavors que, al donar un tomb a la meva vida, vaig experimentar per primera vegada el gran poder de transformació que té el so.

D’això fa ja dotze anys, i després del període necessari de formació que estic centrat en l’ús del so i els harmònics com a eines per a l’expansió de l’ésser i la transformació de la consciència, acompanyant a les persones en el reconeixement de la seva essència i a reconnectar amb la pau i l’amor que totes tenim al nostre interior. I ho faig des de la humilitat, el respecte i la compassió que dóna l’haver transitat pel dolor profund i el propi treball de transformació interior.

Format en tècniques terapèutiques sonoro-vibracionals per l’antiga Associació Espanyola de Cuencoterapia, coneixedor de diverses ensenyances i tradicions, practicant de tècniques de meditació i autoconeixement.

Treballant des de fa més d’una dècada amb gongs, bols tibetans, bols de cristall de quars, tambors i molts altres instruments sanadors, i especialitzat en la seva utilització i aplicació en sessions individuals i grupals, concerts meditatius i activitats relacionades amb l’escolta interna, el despertar i l’expansió de la consciència, amb el desenvolupament personal i espiritual.

“Podràs recórrer el món, però hauràs de tornar a tu.”

Krishnamurti

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp