Sessions individuals

Sempre amb cita prèvia i amb totes les mesures de higiene

Sessió personalitzada centrada en la interiorització i l’autoconsciència que es rep còmodament estirada/t, amb els ulls tancats i envoltada/t pel so de diversos instruments la majoria amb una gran quantitat d’harmònics.

Els sons harmònics fan que els nostres cicles cerebrals baixin la seva freqüència provocant una profunda relaxació física i mental, l’atur gradual del diàleg de la ment, i en conseqüència, el reconeixement del silenci intern, del que som quan deixem de pensar i de controlar.

Un massatge sonor profundament relaxant que disminueix l’ansietat i l’estrés. Un bany de so harmonitzador que et reconnecta amb el teu jo profund, la teva pau interior, i facilita processos de reconeixement, transformació i autosanació.

Una oportunitat per aturar-te i deixar anar, una porta oberta a l’escolta interna més enllà de l’intel·lecte i des de la serenitat del present.

En termes generals les sessions estan indicades per al restabliment del nostre equilibri energètic, tant en l’àmbit físic, recuperant l’harmonia natural cel·lular i activant el nostre sistema immunològic, com en el psicològic, amb una profunda relaxació mental i un recentrament integral.

“Cada sessió és un nou descobriment, tant poden aflorar temes pendents i tenir l’oportunitat de posar-hi llum, com sentir directament que has recuperat el teu poder personal.”
Sara (Barcelona)

“El lloc és aquí, el temps és ara i el que esdevé és allò correcte més enllà de tot propòsit.
Tota la resta és ment tractant d’apartar-te de l’estat de presència.”

Jeevan Mukti

Sessions basades en l’ús rigorós i responsable de l’energia dels sons harmònics i la seva capacitat d’expandir la consciència, especialment indicades per acompanyar processos de transformació interior en el camí cap a la pau i l’amor.

Una pràctica meditativa de reconeixement interior en actitud de sàvia rendició, que et permetrà connectar amb els teus recursos personals latents i la teva intuïció profunda, i que t’ajudarà a desfer-te de certs patrons i hàbits mentals que limiten la teva mirada i la teva creativitat, alliberant tensions o desbloquejant preocupacions i inquietuds.
Per a deixar anar tot allò que ja no necessites i centrar-te en la teva essència.

A l’acabar la sessió s’ofereix un acompanyament confidencial per a compartir i comentar l’experiència i prendre consciència d’allò que es consideri més significatiu.

La durada aproximada d’una sessió és d’una hora i mitja.
No cal portar cap roba especial (preferiblement que sigui còmoda) ni treure’s cap peça per a la sessió. Només caldrà treure’s les sabates.
No es requereixen coneixements previs ni cap tipus de creences.

El preu de la sessió és de 50€.

Amb la màxima higiene i sempre a hores prèviament convingudes.
A Sant Cugat del Vallès
(a 20 minuts de Barcelona).

→ Reserva la teva sessió
per WhatsApp (icona a baix a l’esquerra).

Vals Regal

També pots demanar un Val Regal i sorprendre a una persona estimada amb un Bany de So.
Regala l’experiència inoblidable de gaudir d’un massatge sonor harmonitzador 
i profundament relaxant.

Contacta amb mi per rebre més informació.

“Cada vegada és una experiència diferent però sempre amb el potencial de mostrar-me allò que em convé treballar
per a recuperar la meva pau interior.”
Nuria (Barcelona)

“El millor temple, el teu cos. El millor altar, les teves mans entrellaçades. El millor sacerdot, el teu cor.”

Alejandro Jodorowsky

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp