SESSIONS INDIVIDUALS

Sessió personalitzada centrada en la interiorització i l’autoconsciència, que es rep amb els ulls tancats, còmodament estirada/t, i amb els bols i altres instruments al voltant del cos o sobre els principals centres energètics.

Un massatge sonor profundament relaxant que disminueix l’ansietat i l’estrés. 
Un bany de so harmonitzador que ajuda a aturar el nostre diàleg intern i a reconnectar amb la nostra essència, la nostra pau interior, facilitant processos de reconeixement, transformació i autosanació.

Una oportunitat per aturar-se i deixar anar, una porta oberta a l’escolta interna i a la possibilitat de generar canvis positius des de la serenitat, recuperant el nostre to vital original i la nostra capacitat de sentir-nos en pau.

“Cada bany de so és un nou descobriment, amb els sons afloren temes pendents,
i tens l’oportunitat de posar-hi llum.”
Sara (Barcelona)

Sessions indicades per a restablir l’equilibri energètic de la persona, tant per a trastorns físics recuperant l’harmonia natural cel·lular i activant el sistema immunològic, com per a trastorns psicològics amb un recentrament integral i una profunda relaxació mental.

Sessions basades en l’ús seriós, rigorós i conscient de l’energia del so i els harmònics per acompanyar processos de reconeixement i transformació interior, per a transitar des de la foscor cap a la confiança i la llum, des de la por cap a la pau i l’amor. Per expandir la consciència i estimular la autosanació entesa com un despertar espiritual que impacta en el cos físic.

En finalitzar la sessió s’ofereix l’acompanyament per a compartir i comentar l’experiència i prendre consciència d’allò que es consideri més significatiu.

Una eina complementària eficaç per restablir l’equilibri energètic natural del nostre cos que no ha de substituir en cap cas a un altre tractament.

Una sessió pot durar entre una hora i una hora i mitja.
No cal portar cap roba especial (preferiblement que sigui còmoda) ni treure’s cap peça per a la sessió. Només caldrà treure’s les sabates.

El preu de la sessió és de 50€.

A hores convingudes a Sant Cugat del Vallès (20 minuts de Barcelona).

Vals Regal

Demana un Val Regal i sorprèn a una persona estimada amb un Bany de So. Regala l’experiència inoblidable de gaudir d’un massatge sonor harmonitzador 
i profundament relaxant.

Contacta amb mi per rebre’n més informació.

“Cada sessió és una experiència diferent però sempre amb el potencial de mostrar-me allò que em convé treballar
per a recuperar la meva pau interior.”
Nuria (Barcelona)

“El millor temple, el teu cos.
El millor altar, les teves mans entrellaçades.
El millor sacerdot, el teu cor.”
Alejandro Jodorowsky

Back To Top