SESSIONS INDIVIDUALS

Sessió individual que es rep còmodament estirada/t i amb els bols i altres instruments al voltant del cos i a sobre dels principals centres energètics.

Un massatge sonor profundament relaxant que disminueix l’ansietat i l’estrés. 
Un bany de so harmonitzador que ajuda a aturar el nostre diàleg intern i a reconnectar amb la nostra essència, la nostra pau interior, facilitant processos de reconeixement, transformació i autosanació.

Una oportunitat per aturar-se i deixar anar, una porta oberta a l’escolta interna i a la possibilitat de generar canvis positius des de la serenitat, recuperant el nostre to vital original i la nostra capacitat de sentir-nos bé.

“Amb el so dels gongs primer m’he inquietat una mica, la resistència mental de la que tu ja m’havies advertit,
però després m’he deixat anar i he sentit el so de l’univers, super envolvent i poderós.”
Danise (Sant Cugat)

Sessions indicades per a la millora de l’equilibri i benestar de la persona, tant per a trastorns físics recuperant l’harmonia natural cel·lular i activant el sistema immunològic, com per a trastorns psicològics amb un recentrament integral i una profunda relaxació mental.

Sessions basades en l’ús seriós, rigorós i conscient de l’energia del so i els harmònics per acompanyar i promoure el benestar en l’ésser humà, l’expansió de la seva consciència, el treball de transformació i creixement personal, i la autosanació entesa com un despertar espiritual que impacta en el cos físic.

Una eina complementària eficaç per restablir l’equilibri energètic natural del nostre cos que no ha de substituir en cap cas a un altre tractament.

La durada aproximada d’una sessió és d’una hora. 
No cal portar cap roba especial (preferiblement que sigui còmoda) ni treure’s cap peça per a la sessió. Només caldrà treure’s les sabates.

Sessions a hores convingudes a Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Demana un Val Regal i sorprèn a una persona estimada amb un Bany de So. Regala l’experiència inoblidable de gaudir d’un massatge sonor harmonitzador 
i profundament relaxant.
Contacta amb mi per rebre’n més informació.

“Les nostres pors no detenen a la mort, sinó a la vida.”
Elisabeth Kübler-Ross

Back To Top