Sessió individual, en parella o en grup reduït

A Sant Cugat del Vallès (a 20 min de BCN)


Més enllà d’idees sobre un@ mateix@, relats mentals i identificacions… hi ha la capacitat de reconèixer la nostra naturalesa essencial amorosa, de sentir la consciència que ho abasta tot… de tenir més pau al cor i viure la vida amb confiança, tal com es va manifestant.”

Sessions centrades en la interiorització i l’autoconsciència que es reben còmodament estirada/t, amb els ulls tancats i envoltada/t pel so de diversos instruments la majoria amb una gran quantitat d’harmònics.

Els sons harmònics fan que els nostres cicles cerebrals baixin la seva freqüència provocant una profunda relaxació física i mental, l’atur gradual del diàleg de la ment, i en conseqüència, el reconeixement del silenci intern, del que som quan deixem de pensar i de controlar.

Un massatge sonor profundament relaxant que disminueix l’ansietat i l’estrés. Un bany de so harmonitzador que et reconnecta amb el teu jo profund, la teva pau interior, i facilita processos de reconeixement, transformació i autosanació.

Una oportunitat per aturar-te i deixar anar, una porta oberta a l’escolta interna més enllà de l’intel·lecte i des de la serenitat del present.

En termes generals les sessions estan indicades per al restabliment del nostre equilibri energètic, tant en l’àmbit físic, recuperant l’harmonia natural cel·lular i activant el nostre sistema immunològic, com en el psicològic, amb una profunda relaxació mental i un recentrament integral.

“Cada sessió és un nou descobriment, tant poden aflorar temes pendents i tenir l’oportunitat de posar-hi llum, com sentir directament que has recuperat el teu poder personal.”
Sara (Barcelona)

“El pensament viu entre el passat i el futur, entre el record i l’anticipació.
El moment present pertany a l’àmbit de la consciència.
Sostenir-se en l’ara, ser en la presència, transcendir el pensament i comprendre que només existeix aquest instant present.”

Sessions basades en l’ús rigorós i responsable de l’energia dels sons harmònics i la seva capacitat d’expandir la consciència, especialment indicades per acompanyar processos de transformació en el teu camí cap a la pau i l’amor.

Una pràctica meditativa de reconeixement interior en actitud de sàvia rendició que, acompanyada d’una mentoria personalitzada, et permetrà connectar amb el teu cos energètic, amb els teus recursos personals latents i la teva intuïció profunda, i t’ajudarà a desfer-te de certs patrons i hàbits mentals que limiten la teva mirada i la teva creativitat, alliberant tensions o desbloquejant preocupacions i inquietuds.
Per deixar anar tot allò que ja no necessites i centrar-te en la teva essència, en el propòsit de la teva ànima.

A l’acabar la sessió t’oferiré aquest acompanyament per a compartir i comentar l’experiència i prendre consciència d’allò que considerem més significatiu.

La durada aproximada d’una sessió és d’una hora i mitja.
No cal portar cap roba especial (preferiblement que sigui còmoda) ni treure’s cap peça per a la sessió (només caldrà treure’s les sabates).

No es requereixen coneixements previs ni cap tipus de creences.

Preus de les sessions:
Individual: 60€
Dues persones: 40€ per persona
Tres persones o més: 30€ per persona

A Sant Cugat del Vallès (a 20 minuts de Barcelona).
Sempre a hores prèviament convingudes.

→ Reserves
o més informació per WhatsApp (icona a baix a l’esquerra).

“Cada vegada és una experiència diferent però sempre amb el potencial de mostrar-me allò que em convé treballar
per a recuperar la meva pau interior.”
Nuria (Barcelona)

Vals Regal

Demana un Val Regal i sorprèn a una persona estimada amb un Bany de So.
Regala l’experiència inoblidable de gaudir d’un massatge sonor harmonitzador 
i profundament relaxant.

Contacta amb mi per rebre més informació.

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp