Sessions individuals

Sessió personalitzada centrada en la interiorització i l’autoconsciència que es rep còmodament estirada/t, amb els ulls tancats i envoltada/t pel so de diversos instruments la majoria amb una gran quantitat d’harmònics.

Els sons harmònics fan que els nostres cicles cerebrals baixin la seva freqüència provocant una profunda relaxació física i mental, l’atur gradual del diàleg de la ment, i en conseqüència, el reconeixement del silenci intern, del que som quan deixem de pensar i de controlar.

Un massatge sonor profundament relaxant que disminueix l’ansietat i l’estrés. Un bany de so harmonitzador que et reconnecta amb la teva essència, la teva pau interior, i facilita processos de reconeixement, transformació i autosanació.

Una oportunitat per aturar-te i deixar anar, una porta oberta a l’escolta interna des de la serenitat del present.

En termes generals les sessions estan indicades per al restabliment del nostre equilibri energètic, tant en l’àmbit físic, recuperant l’harmonia natural cel·lular i activant el nostre sistema immunològic, com en el psicològic, amb una profunda relaxació mental i un recentrament integral.

“Cada bany de so és un nou descobriment, amb els sons afloren temes pendents,
i tens l’oportunitat de posar-hi llum.”
Sara (Barcelona)

Basades en l’ús rigorós i responsable de l’energia dels sons harmònics i la seva gran capacitat d’alterar la consciència, sessions especialment indicades per acompanyar processos canvis en la vida, de reconeixement i transformació interior en el camí cap a la pau i l’amor. Per expandir la consciència i estimular la autosanació entesa com un despertar espiritual que impacta en el cos físic.

Una pràctica pel desenvolupament personal i espiritual.

A l’acabar la sessió s’ofereix un servei de mentoring i acompanyament confidencial per a compartir i comentar l’experiència i prendre consciència d’allò que es consideri més significatiu.

La durada d’una sessió és entre una hora i una hora i mitja.
No cal portar cap roba especial (preferiblement que sigui còmoda) ni treure’s cap peça per a la sessió. Només caldrà treure’s les sabates.

El preu de la sessió és de 50€.

A hores convingudes a Sant Cugat del Vallès (a 20 minuts de Barcelona).

Vals Regal

Demana un Val Regal i sorprèn a una persona estimada amb un Bany de So.
Regala l’experiència inoblidable de gaudir d’un massatge sonor harmonitzador 
i profundament relaxant.

Contacta amb mi per rebre més informació.

“Cada sessió és una experiència diferent però sempre amb el potencial de mostrar-me allò que em convé treballar
per a recuperar la meva pau interior.”
Nuria (Barcelona)

“El millor temple, el teu cos.
El millor altar, les teves mans entrellaçades.
El millor sacerdot, el teu cor.”
Alejandro Jodorowsky

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp