SESSIONS GRUPALS
Concerts Meditatius

Sessions grupals de meditació amb so. Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau.

 Aquests sons i les seves resonàncies tenen la virtut de modificar l’estat de la nostra consciència de forma instantània, d’alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i de connectar-nos amb la nostra esència, el no-jo o com ho vulguem dir, amb plans més subtils que ens permeten sentir i observar més enllà de la percepció habitual de l’ego.
 Sons que provoquen l’escolta interna.

“Els banys de so em donen pau i serenitat, però també força,
sento que recupero el meu poder personal que tant necessito per suportar la meva malaltia.”
Carme (Terrassa)

Un massatge sonor que ens ajuda a parar el diàleg intern i canviar l’estat de la nostra consciència baixant els cicles cerebrals a nivells de freqüència entre les ones alpha (7,5 a 14 cicles per segon) i les ones theta (3,5 a 7,5 c/sg.) i aconseguir així una relaxació mental i física, i la possibilitat de generar canvis positius des de la serenitat i el coneixement interior.

Les ones alpha ens situen a la frontera entre el conscient i l’inconscient, mantenim una activitat conscient de la nostra ment i alhora podem accedir a informació i estats propis del subconscient. És un estat de pau interior i relaxació profunda.

Les ones theta, més baixes que les anteriors, ens ofereixen la possibilitat de poder descobrir esdeveniments profundament amagats al subconscient. És una freqüència que s’associa a la imaginació i a la creació, i ens dóna l’oportunitat d’accedir a altres dimensions de la nostra consciència.

“A través dels nostres ulls, l’univers es percep a si mateix.
A través de la nostra oïda, l’univers està escoltant les seves pròpies harmonies.
Nosaltres som els testimonis a través dels quals l’univers es torna conscient de la seva glòria, de la seva magnificència.”
Alan Watts

S’ha comprovat que en estats alpha i theta els hemisferis cerebrals funcionen més a l’uníson, s’integren, i es produeix la seva sincronització, que és el funcionament òptim del nostre cervell.

També sabem que és possible modificar, pel principi de ressonància, les freqüències alterades a través de la transmissió d’altres freqüències. I això és el que converteix el so en un procés capaç d’obrir la porta al nostre equilibri físic, emocional, mental i espiritual.


El Dr. Mitchell Gaynor, professor clínic en el Weill Cornell Medical College i fundador del Gaynor Integrative Oncology de New York afirma, “Si acceptem que el so és vibració i sabem que la vibració toca cada part del nostre ésser físic, llavors entenem que el so s’escolti no només a través de les nostres oïdes, sinó a través de cada cèl·lula del nostre cos. Una raó per la qual el so sana a nivell físic es deu al fet que ens toca i ens transforma molt profundament tant en el pla emocional com l’espiritual. El so pot corregir els desequilibris en cada nivell de funcionament fisiològic i pot tenir un paper positiu en el tractament de pràcticament qualsevol trastorn mèdic“.

Un Bany de So amb gongs, bols i altres instruments sanadors és una experiència intensa. Hi ha qui ho compara amb una meditació profunda, qui en acabar li ha semblat que els sons l’han portat a un altre lloc,… però tots experimentem un profund estat de relaxació que dura i es va consolidant durant els dies següents.

Les persones que han gaudit d’un massatge sonor com aquest, experimenten més claredat mental, augment de la creativitat, una major concentració i una gran sensació de pau.

El resultat és un ésser humà més centrat i serè, més en pau amb ell mateix.
Una experiència subtil i expansiva de reconeixement i transformació.

“Recordo que la primera vegada que vaig escoltar els gongs vaig tenir por, vaig posar molta resistència, eren sons i sensacions desconegudes per a mi, però després em vaig rendir i ara cada vegada gaudeixo més i més d’aquesta experiència potent i regeneradora.”
Lucía (Barcelona)

“I encara que semblés que dormim
hi ha un despertar intern,
el qual dirigeix el somni
i eventualment
ens desperta de retorn
cap a la veritat del que realment som…”
Rumi

Back To Top