SESSIONS GRUPALS
Concerts Meditatius

Sessions grupals de meditació amb sons harmònics. Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir la pau. Aquests sons i les seves resonàncies tenen la virtut de modificar l’estat de la nostra consciència de forma instantània, d’alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i de connectar-nos amb la nostra esència, el no-jo o com ho vulguem dir, amb plans més subtils que ens permeten sentir i observar més enllà de la percepció habitual de l’ego.
Sons que provoquen l’escolta interna.

“Els banys de so em donen pau i serenitat, però també força,
sento que recupero el meu poder personal que tant necessito per suportar la meva malaltia.”
Carme (Terrassa)

Un massatge sonor que ens ajuda a parar el diàleg intern i canviar l’estat de la nostra consciència baixant els cicles cerebrals a nivells de freqüència entre les ones alpha (7,5 a 14 cicles per segon) i les ones theta (3,5 a 7,5 c/sg.) i aconseguir així una relaxació mental i física, i la possibilitat de generar canvis positius des de la serenitat i el coneixement interior.

Les ones alpha ens situen a la frontera entre el conscient i l’inconscient, mantenim una activitat conscient de la nostra ment i alhora podem accedir a informació i estats propis del subconscient. És un estat de pau interior i relaxació profunda.

Les ones theta, més baixes que les anteriors, ens ofereixen la possibilitat de poder descobrir esdeveniments profundament amagats al subconscient. És una freqüència que s’associa a la imaginació i a la creació, i ens dóna l’oportunitat d’accedir a altres dimensions de la nostra consciència.

“A través dels nostres ulls, l’univers es percep a si mateix.
A través de la nostra oïda, l’univers està escoltant les seves pròpies harmonies.
Nosaltres som els testimonis a través dels quals l’univers es torna conscient de la seva glòria, de la seva magnificència.”
Alan Watts

Durant les sessions de meditació amb sons harmònics, estirats i amb els ulls tancats, les freqüències cerebrals baixen, la ment es calma i les nostres cuirasses s’estoven, aquells hàbits que hem anat incorporant al llarg de la vida per a protegir-nos i que no ens deixen veure la realitat tal com és, es desfan.

Al desfer-se les cuirasses cauen els filtres i la mirada es transforma, esdevé més essencial, més pura, més amorosa… reconeixem la nostra veritable naturalesa.

I des d’aquest estat de presencia i quietud, de més pau i confiança, podem connectar amb el nostre mestre interior, la nostra intuició, els nostres recursos personals…  i desbloquejar conflictes o resoldre situacions encallades en diferents àmbits de la nostra vida. Amb el so aflora allò que ha d’aflorar i tenim l’opció de portar-ho a la consciència per a transitar-ho i transformar-ho.

Però viure aquesta experiència requereix de la nostra part una actitud de rendició i acceptació davant el moment present, ens hem de permetre deixar anar el control (mental) i dimitir (només per una estona), deixar-nos portar pels sons acceptant sense resistències tot el que vagi succeint, i només observar, sense jutjar, contemplar sense intervenir.

Aquest estat de percepció no ordinària pot no ser immediat i requerir d’un cert aprenentatge, però a mesura que es va assistint a les sessions es va facilitant i desenvolupant, per adonar-nos finalment de la gran capacitat que tenen els sons harmònics, creats des de l’amor, per al reconeixement i la transformació personal.

“Recordo que la primera vegada que vaig escoltar els gongs vaig tenir por, vaig posar molta resistència, eren sons i sensacions desconegudes per a mi, però després em vaig rendir i ara cada vegada gaudeixo més i més d’aquesta experiència potent i regeneradora.”
Lucía (Barcelona)

“I encara que semblés que dormim
hi ha un despertar intern,
el qual dirigeix el somni
i eventualment
ens desperta de retorn
cap a la veritat del que realment som…”
Rumi

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp