Sessions grupals públiques i privades
Concerts meditatius

Sessions grupals de meditació amb sons harmònics.
Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau. Aquests sons i les seves resonàncies tenen la virtut de modificar l’estat de la nostra consciència de forma instantània, d’alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i donar-nos l’oportunitat de connectar amb el nostre jo profund, amb plans més subtils que ens permeten sentir i observar més enllà de la percepció habitual de l’ego.

“Els banys de so em donen pau i serenitat, però també força,
sento que recupero el meu poder personal que tant necessito per suportar la meva malaltia.”
Carme (Terrassa)

Durant la sessió, estirats i amb els ulls tancats, les nostres freqüències cerebrals baixen, la ment es calma i les nostres cuirasses s’estoven, aquells hàbits que hem anat incorporant al llarg de la vida per a protegir-nos i que no ens deixen veure la realitat tal com és, es desfan.

Al desfer-se les cuirasses cauen els filtres i la mirada interior es transforma, esdevé més essencial, més pura i més amorosa… reconeixem la nostra veritable naturalesa.

I des d’aquest estat de presencia i quietud, de més pau i confiança, podem connectar amb el nostre mestre interior, la nostra intuició, els nostres recursos personals profunds…  i desbloquejar conflictes o resoldre situacions encallades en diferents àmbits de la nostra vida.
Amb el so aflora allò que ha d’aflorar i tenim l’opció de portar-ho a la consciència per a transitar-ho i transformar-ho.

“I encara que semblés que dormim hi ha un despertar intern, el qual dirigeix el somni i eventualment ens desperta de retorn cap a la veritat del que realment som…”

Rumi

“Recordo que la primera vegada que vaig escoltar els gongs vaig tenir por, vaig posar molta resistència, eren sons i sensacions desconegudes per a mi, però després em vaig rendir i ara cada vegada gaudeixo més d’aquesta potent experiència regeneradora i expansiva.”
Lucía (Barcelona)

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp