SESSIONS GRUPALS
Concerts Meditatius

Sessions grupals de meditació amb so. Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau.

 Aquests sons i les seves resonàncies tenen la virtut de modificar l’estat de la nostra consciència de forma instantània, d’alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i de connectar-nos amb la nostra esència, el no-jo o com ho vulguem dir, amb plans més subtils que ens permeten sentir i observar més enllà de la percepció habitual de l’ego.
 Sons que provoquen l’escolta interna.

“Recordo que la primera vegada que vaig escoltar els gongs vaig tenir por, vaig posar molta resistència, eren sons i sensacions desconegudes per a mi, però després em vaig rendir i ara cada vegada gaudeixo més i més d’aquesta experiència potent i regeneradora.”
Lucía (Barcelona)

Un massatge sonor que ens ajuda a parar el diàleg intern i canviar l’estat de la nostra consciència baixant els cicles cerebrals a nivells de freqüència entre les ones alpha (7,5 a 14 cicles per segon) i les ones theta (3,5 a 7,5 c/sg.) i aconseguir així una relaxació mental i física, i la possibilitat de generar canvis positius des de la serenitat i el coneixement interior.

Les ones alpha ens situen a la frontera entre el conscient i l’inconscient, mantenim una activitat conscient de la nostra ment i el nostre cos i alhora podem accedir a informació i estats propis del subconscient. És un estat de pau interior i relaxació profunda.

Les ones theta, més baixes que les anteriors, ens ofereixen la possibilitat de poder descobrir esdeveniments profundament amagats al subconscient. És una freqüència que s’associa a la imaginació i a la creació, i ens dóna l’oportunitat d’investigar en la nostra personalitat i connectar amb altres dimensions de la nostra consciència, amb plans més subtils que ens permetin evolucionar en el nostre camí espiritual.

“A través dels nostres ulls, l’univers es percep a si mateix.
A través de la nostra oïda, l’univers està escoltant les seves pròpies harmonies.
Nosaltres som els testimonis a través dels quals l’univers es torna conscient de la seva glòria, de la seva magnificència.”
Alan Watts

S’ha comprovat que en estats alpha i theta els hemisferis cerebrals funcionen més a l’uníson, s’integren, i es produeix la seva sincronització, que és el funcionament òptim del nostre cervell.

També sabem que és possible modificar, pel principi de ressonància, les freqüències alterades a través de la transmissió d’altres freqüències. I això és el que converteix el so en un procés capaç d’obrir la porta al nostre equilibri físic, emocional, mental i espiritual.


El Dr. Mitchell Gaynor, professor clínic en el Weill Cornell Medical College i fundador del Gaynor Integrative Oncology de New York afirma, “Si acceptem que el so és vibració i sabem que la vibració toca cada part del nostre ésser físic, llavors entenem que el so s’escolti no només a través de les nostres oïdes, sinó a través de cada cèl·lula del nostre cos. Una raó per la qual el so sana a nivell físic es deu al fet que ens toca i ens transforma molt profundament tant en el pla emocional com l’espiritual. El so pot corregir els desequilibris en cada nivell de funcionament fisiològic i pot tenir un paper positiu en el tractament de pràcticament qualsevol trastorn mèdic“.

Un Bany de So amb gongs, bols i altres instruments sanadors és una experiència intensa. Hi ha qui ho compara amb una meditació profunda, qui en acabar li ha semblat que els sons l’han portat a un altre lloc,… però tots experimentem un profund estat de relaxació que dura i es va consolidant durant els dies següents.

Les persones que han gaudit d’un massatge sonor com aquest, experimenten més claredat mental, augment de la creativitat, una major concentració i una gran sensació de pau.

El resultat és un ésser humà més centrat i serè, més en pau amb ell mateix.
Una experiència subtil i expansiva de reconeixement i transformació.

“Cada sessió és una experiència diferent però sempre té el potencial de mostrar-me allò que em convé treballar per a recuperar la meva pau interior.”
Nuria (Barcelona)

“I encara que semblés que dormim
hi ha un despertar intern,
el qual dirigeix el somni
i eventualment
ens desperta de retorn
cap a la veritat del que realment som…”
Rumi

Back To Top